هلدینگ رسا

محمد گلاب کش: هلدینگ رسا دوباره متولد شد

به اشتراک گذاری:

اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در facebook
چهارمین همایش فصلیِ هلدینگ رهاورد سازندگی آزادگان – رسا، با حضور دکتر محمد گلاب کش مدیرعامل هلدینگ رسا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی هلدینگ رهاورد سازندگی آزادگان – رسا، چهارمین همایش فصلی هلدینگ رسا روز شنبه 17 دی 1401 از ساعت 14 آغاز شد.

محمد گلاب کش مدیرعامل هلدینگ رهاورد سازندگی آزادگان – رسا، سخنران اصلی این همایش بود. او در سخنرانیِ خود، نکات مهمی را در تحلیل اوضاعِ کنونیِ مجموعه‌ی هلدینگ رسا بیان کرد و چشم‌اندازِ مشخصی را درباره سال‌های آینده، پیشِ روی کارکنانِ هلدینگ رسا قرار داد.

در ادامه متنِ صحبت‌های دکتر محمد گلاب‌کش را می‌خوانید:

 

مدیران با همکاری کارکنان می‌توانند شرکت‌ها را رو به جلو ببرند

محمد گلاب کش: این چهارمین همایشی است که در هلدینگ رهاورد سازندگی آزادگان برگزار می‌کنیم. طبق روالِ گذشته این همایش‌ها را به صورت فصلی برگزار خواهیم کرد. همایش‌ها فرصتی است تا مدیران عامل اهداف کلان و استراتژی‌ها و دورنگاه‌ِ خود را با همکاران‌شان در میان بگذارند. برای مثال؛ شرکت پارس حدود 150 نفر پرسنل دارد؛ این بهترین فرصت است تا با حضور همه‌ی پرسنل در یک مکانِ متمرکز؛ مواردی که نظر مدیرعامل و مدیران ارشد هست را بیان کنیم.

از این پس در جلسات و در همایش‌ها نیاز بر این است که مدیران عامل و مدیران ارشد، استراتژی خود را تبیین کنند. اگر شرکتی رشد کند، این بدنه‌ی آن مجموعه و شرکت است که موجب رشد و حرکت رو به جلو می‌شوند. مدیران به تنهایی نمی‌توانند شرکت‌ها را رو به جلو ببرند؛ این تا یک جایی امکان‌پذیر است. در نهایت این کارکنان شرکت هستند که به کمک مدیران، شرکت را رو به جلو می‌برند.

اگر شرکت رسا به جایی رسیده، به خاطر وجودِ تک تکِ شما همکارانِ عزیز است. همایش فقط برای این نیست که از همدیگر تشکر کنیم. باید نقاطِ ضعف و قوت را با هم ببینیم.

 

افتتاحیه کارخانه آنیل استانداردهای ما را بالا برد

محمد گلاب کش: پس از برگزاری مراسم افتتاحیه کارخانه آنیل، بلوغ شرکت رسا را در برگزاری همایش‌ها، افتتاحیه‌ها و کلنگ‌زنی‌ها چند پله بالاتر بردیم. تمام کارهای ما در سریع‌ترین زمان ممکن انجام می‌شود. همه باید همیشه آماده‌ی کارهای فوری و فورس‌ماژور باشیم.

در گرگان و در مراسم افتتاحیه کارخانه آنیل، حرکت بزرگی انجام شد. کارخانه نیاز به آماده‌سازی داشت. دستگاه‌ها باید به روزرسانی و بازسازی می‌شد. تونل دیجیتال باید آماده می‌شد. مواد اولیه کارخانه باید تهیه، حمل و نقل، تخلیه و جاگذاری می‌شد. در کنار همه این‌ها خودِ مراسم افتتاحیه را هم باید برگزار می‌کردیم.

اینکه شما در مقابل اعضای هیات مدیره محترم و مدیرعامل محترمِ هلدینگ اقتصادی و خودکفایی آزادگان می‌ایستید و از کارتان دفاع می‌کنید؛ نشان از توانمندیِ شماست. اینکه شما می‌توانید کارتان را ساده بیان کنید، نشان از توانمندی و اشرافِ شما در کار است.

تونل دیجیتال اتفاق بزرگی بود. همه شما برای تک تکِ مواردِ موجود در تونل دیجیتال تلاش کردید و این کارها را ارائه کردید. آنقدر سرعت انجام کارها بالاست که شاید فرصتِ ثبت و ضبطِ کارها را نداشته باشیم.

 

یادی از نخستین حرکت تولیدی رسا / دستگاهی که 100 میلیون خریدیم

محمد گلاب کش با اشاره به خاطره‌ای بیان کرد: اولین خط تولیدی که در «رسا» راه‌اندازی کردیم؛ دستگاهِ فَنس‌زنی بود که آن را با 100 میلیون تومان خریده بودیم. این دستگاه را به انبار مینو منتقل و آنجا شروع به تولید کردیم. از همان اول نگاه، نگاهِ تولید بود؛ حتی با اینکه سرمایه‌ی در گردش نداشتیم. الان یکی از نقاط قوتِ ما تولید فَنس است و خط پیشرفته‌ی جدیدی برای تولید فَنس تهیه کرده‌ایم.

 

رسا دوباره متولد شد

 محمد گلاب کش: از خریدِ دستگاهی 100 میلیون تومانی به جایی رسیده‌ایم که کارخانه‌ای افتتاح می‌شود که به اندازه کلِ رسا نیرو می‌خواهد. این یعنی رسا دوباره متولد شد. از کارهای کوچک شروع کردیم و با نگاه به دور و آینده پیش آمدیم.

در نظرسنجی قبلی اعلام کرده بودید که برای برگزاری همایشِ قبلی، زمان اطلاع‌رسانی دیر بوده است. از امروز شاخص ما برای برگزاری مراسم‌ها 72 ساعت است.

تولید محتوا، بنرها، صدا، نور، چاپِ شاسی‌ها و هر آنچه در مراسم افتتاحیه کارخانه آنیل رخ داد، سطح کیفیِ بالایی را در برگزاریِ چنین مراسماتی ارائه کرد. از این پس کیفیتِ مراسمِ گرگان، حداقلِ کیفیت است و از این پایین‌تر نباید بیاییم.

همه ما اینجا حقوق‌بگیر هستیم؛ حال باید این پرسش را مطرح کرد که چرا اینگونه کار می‌کنیم؟ اگر وقت و زندگی و انرژی خود را برای کارمان گذاشته‌ایم حتما هدفی داریم.
همین امروز موزه ملی ایران را دیدیم؛ بسیار عبرت آموز بود. جوری باید کار کنیم که اثری ماندگار برای هزار سال بعد از خودمان به جای بگذاریم. معمولا شرکت‌های بزرگ را به اسم مدیرعامل‌شان نمی‌شناسند. این شرکت و برند است که بزرگ می‌شود و می‌ماند. این شما هستید که بزرگید و رسا را بزرگ کرده‌اید تا در نهایت برند رسا باقی بماند.

خانه‌هایی که ما می‌سازیم برای استفاده‌ی دوستانمان، برادران‌مان و هموطنان‌مان است. اگر شخصی مثل شهید حاج قاسم سلیمانی رفت و خود را سپر گلوله کرد، چرا این کار را کرد؟ چون هدف بزرگی داشت. ما هم باید هدف خودمان را بدانیم و برای هدف‌مان کار کنیم.

مجموعه رسا و همه‌ی شرکت‌های زیرمجموعه؛ جملگی یکی هستند. همه دوستان اختیار عمل به اندازه کافی دارند. شرکت رسا مسیری را رفته و تجربه‌ای را کسب کرده است.

انتهای پیام /

Scroll to Top
اسکرول به بالا